Voor vakantieperioden dient u in te schrijven via de brochure “vakantietoppers”. Om een kijkje te nemen in de recentste editie van deze brochure : 

ga naar https://www.beveren.be/sites/default/files/Vakantietoppers_HERFST%20KERST%202019_WEB.pdf

Deze brochure verschijnt 3x per jaar en wordt meegegeven aan alle schoolgaande kinderen in regio Groot-Beveren. Er is een uitgave voor krokus -en paasvakantie, zomervakantie en herfst -en kerstvakantie. 

INSCHRIJVINGEN HERFST-EN KERSTVAKANTIE 2019

Er kan enkel online ingeschreven worden mits persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Voor meer informatie over gebruikersnaam aanvragen en hoe in te te schrijven, raadpleeg hier onze handleiding.

Kosteloos annuleren en wijzigen opvangdagen

ALLE annulaties dienen schriftelijk te worden doorgegeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor de herfstvakantie kan je kosteloos annuleren tot vrijdag 25 oktober vóór 9.00 u en voor de kerstvakantie tot vrijdag 20 december vóór 9.00 u.
Als je later annuleert, rekenen we annulatiekosten aan. Annulatiekosten kunnen enkel vervallen of in mindering gebracht worden als je een hospitalisatieattest bezorgt of met een attest thuisoppas zieke kinderen. De annulatiekosten vervallen voor de dagen die vermeld staan op het attest.