Voor vakantieperioden dient u in te schrijven via de brochure “vakantietoppers”. Om een kijkje te nemen in de recentste editie van deze brochure : 

ga naar https://www.beveren.be/sites/default/files/Vakantietoppers_KROKUS%20PASEN%202020_WEB.pdf

Deze brochure verschijnt 3x per jaar en wordt meegegeven aan alle schoolgaande kinderen in regio Groot-Beveren. Er is een uitgave voor krokus -en paasvakantie, zomervakantie en herfst -en kerstvakantie. 

INSCHRIJVINGEN KROKUS- EN PAASVAKANTIE 2020

Er kan enkel online ingeschreven worden mits persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Voor meer informatie over gebruikersnaam aanvragen en hoe in te te schrijven, raadpleeg hier onze handleiding.

Kosteloos annuleren en wijzigen opvangdagen

ALLE annulaties dienen schriftelijk te worden doorgegeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor de krokusvakantie kan je kosteloos annuleren tot vrijdag 21 februari vóór 9.00 u en voor de paasvakantie tot dinsdag, 31 maart vóór 20.00 u.
Als je later annuleert, rekenen we annulatiekosten aan. Annulatiekosten kunnen enkel vervallen of in mindering gebracht worden als je een hospitalisatieattest bezorgt of met een attest thuisoppas zieke kinderen. De annulatiekosten vervallen voor de dagen die vermeld staan op het attest. 

 UITSTAP -> AFGELAST WEGFENS CORONACRISIS!!

foto harry malter.PNG

Op donderdag 16 april gaan we op uitstap naar het familiepark “Harry Malter”! 😊

We vertrekken om 9u30 met de bus in Het Speelkasteel (Eglantierlaan 1/1 te 9120 Beveren, 0473 93 09 32) en zijn rond 15u30-16u terug.

Deze uitstap is voor de kinderen met geboortejaar 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015.

De uitstap kost 24 euro (inkom familiepark + busvervoer) + een volledig dag opvang (€ 14,83).

Er zijn niet alleen enkele attracties, ook kunnen we ons uitleven in de speeltuin. Verder kunnen we ons ook laten verbazen door de kunsten van de internationale artiesten tijdens de circusshow. 

Neem alvast een kijkje op de website www.harrymalter.be