ballonnetjes

 

 

Kinderclub  ’t Ballonneke organiseert zowel voor-en naschoolse opvang, opvang op woensdagnamiddag, op schoolvrije en vakantiedagen voor alle kinderen van 2,5 jaar tot zij de basisschool verlaten.

In  de voorschoolse opvang kan je je kind brengen vanaf 7.00 u.  Je kind mag dan vrij spelen tot aan het opruimmoment. 

Voor de naschoolse opvang worden de kinderen op school afgehaald en gaan ze te voet naar de opvang.  Daar wordt eerst een dagvers 4-uurtje aangeboden, nadien kunnen de kinderen vrij spelen of hun huiswerk maken.

Op woensdagnamiddag hebben de kinderen de mogelijkheid om een warme maaltijd (enkel in Kieldrecht en Melsele) of hun meegebrachte boterhammen te eten.  Na een uurtje vrij spel kunnen de kinderen deelnemen aan workshops, uitgewerkt in een maandelijks thema.  Nadien is er tijd voor het 4-uurtje, de namiddag wordt afgesloten met vrij spel.  

Bij een schoolvrije dag wordt er steeds gewerkt rond een thema, tijdens de vakanties loopt dat thema over heel de week.
Een dag ziet er als volgt uit: de kinderen kunnen vanaf dat ze toekomen, vrij spelen tot 9.00 u, dan gaan we even aan tafel zitten om een stukje fruit of koekje te eten en wat te drinken.  Nadien start een leeftijdsgerichte activiteit, waaraan de kinderen vrij kunnen deelnemen.  Om 12.00 u wordt een warme maaltijd aangeboden  of eten ze hun  meegebrachte boterhammen op.  Na een uurtje vrij spel kunnen de kinderen deelnemen aan workshops. Na het 4-uurtje kunnen de kinderen vrij spelen tot ze afgehaald worden.


Hoe inschrijven?

Aan de rechterzijde van de startpagina vind je de gele knop “aanvraagformulier buitenschoolse opvang”. Deze dien je in te vullen.

Nadat wij je aanvraag gekregen en behandeld hebben, krijg je van ons een mail met de uitnodiging voor de eerstvolgende infoavond. Tijdens de infoavond krijg je je persoonlijke logingegevens en wachtwoord mee. 

Van zodra je die gegevens hebt, kan je je kind(eren) online inschrijven via onze website www.vzwballonneke.be . Aan de rechterzijde vind je daarvoor twee rode knoppen : “ inschrijven schooljaar” en “inschrijven schoolvakanties”. Je kan ook steeds onze handleiding voor de nieuwe inschrijvingsprocedure raadplegen aan de rechterzijde van onze website.

Voor meer informatie kan je rechtstreeks contact opnemen met de coördinatie via 03/755.26.36, of een mail versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

knop buitenschoolse

knop inschrijvenschooljaar

Onze handleiding voor de nieuwe inschrijvingsprocedure, vind je hier

knop fotos

Nieuwsflits

NIEUWE EUROPESE WETGEVING

Hier vind je onze Privacyverklaring

   

 
pUNKT